About

Mijn naam is Wouter en dit is mijn crib blog.

blog

Van webspace tot website

Toen ik een jaar of 9 was maakte in mijn eerste blog. In die tijd heette het een space, zoiets dat je kreeg bij het aanmaken van een MSN account. Weet je nog MSN? Zo’n email account dat iedereen had en waarmee je kon chatten met al je vrienden.

Zo zag een space er uit. (Alleen had de mijne wel een veel coolere layout 😁)

Ik besloot om de space te gebruiken als een soort dagboek: Ik schreef er waar ik op vakantie was geweest, welke avonturen ik had beleefd, wat ik had bijgeleerd of ik schreef gewoon wat ik die dag gedaan had. Achteraf liet ik deze verhalen dan lezen door vrienden en familie. Ze vonden het geweldig! En ik ook!

Later, toen zowel ik en mijn blog groeide, was zo’n space niet langer voldoende. Ik wou op mijn eigen ruimte: niet alleen vertellen over mijn vakantie, ik wou er ook vertellen wie ik was en wat ik leuk vond. Ik had meer pagina’s nodig.

Dus toen creëerde ik mijn eerste website die ik Wouter Land noemde. Wouter Land was een mengelmoes. De inhoud was zo divers: Ik uploadde er foto’s van mezelf, er stonden video’s op die ik leuk vond, ik maakte er zelfs pagina’s aan waarop ik vertelde welke videospelletjes ik graag speelde en ook het mini-dagboek van de oude space was erop terug te vinden. Deze website ging alleen en louter over mij.

Wouter Land was niet super populair, maar mijn familie en vrienden kwamen er regelmatig een kijkje nemen. Ik gebruikte het voornamelijk om contact te houden met vrienden en familie of om mensen die ik had leren kennen te laten zien hoe het met me ging.

Buiten de middelbare school waren Wouter Land en mijn blog mijn grootste bezigheden, het was een enorm prettig project waar veel tijd in kroop! Het is tot slot ook de reden dat ik met IT in aanraking ben gekomen.

Van vroeger tot nu

Zoals jullie weten bestaat MSN vandaag de dag niet meer. Toen Microsoft besloot om te stoppen met MSN werden ook alle spaces afgesloten, en ja helaas dus ook de mijne! En ook webs, waar ik Wouter Land maakte, was niet langer geschikt om mijn site te hosten.

Ik zal jullie de details besparen maar het komt er op neer dat Wouter Land en mijn blog de laatste jaren veel hebben afgezien: Om technische redenen is de site meermaals dakloos geweest en heb ik hem moeten verplaatsen en namaken. Gelukkig lopen alle sprookjes goed af en dus heeft mijn blog vandaag hier zijn nieuwe thuis gevonden. En vwoala! Dit is het eindresultaat.

Neem eens een kijkje op deze pagina voor het resultaat!

Wall-e

Veel gestelde vragen.

question Wat is je schoenmaat?

balloon Geen idee. Als ik een schoenwinkel binnen ga heb ik nog altijd zo’n ding nodig om mijn voeten te meten.

question Hoe groot ben je?

balloon Laat ik het zo zeggen: als je een laag plafond hebt is de kans groot dat ik er tegen loop. En ja ik ben ook diegene die ingeschakeld wordt wanneer er een plateau uit de bovenste kast moet worden gehaald.

question Wat zijn je hobby’s ? 

balloon Niet veel eigenlijk… Netflix kijken, op de computer spelen of eens iets nieuws op deze blog schrijven (als ik er de zin en tijd voor vind)

question Wat is je lievelingsdier

balloon Katten. Uiteraard. ?

question Heb je Facebook / Snapchat / Skype / Instagram / Whatsapp / Google+ ?

balloon Jup, die heb ik allemaal. Maar die kan ik helaas niet publiek delen op mijn blog. ?

question Wat zou je doen als je de lotto wint?

balloon Een heel groot waterpretpark beginnen ?

.