Plopsaland & The Ride To Happiness

Deze zomer zat ik een weekje aan de zee. En ik vond het niet meer dan logisch dat we eens moesten binnen springen in Plopsaland de Panne, aangezien ze daar nieuw speelgoed hadden neergezet dat ik dringend eens moest testen 😁

Voor de nerds onder ons: De nieuwe attractie is een xtreme spinning coaster van Mack Rides. Dit houd in dat de wagentjes van de achtbaan zelf ook nog eens kunnen ronddraaien, wat natuurlijk een extra sensatie oplevert tijdens de rit: Je hebt geen idee of je het parcours nu voorwaarts, achterwaarts of zijwaarts gaat afleggen!

En dat draaien is nog niet alles… De baan heeft twee lanceringen en vijf inversies. Vanuit stilstaan wordt je gelanceerd tegen een snelheid van 90 km per uur. Zoef!

Niet alleen de baan ziet er spectaculair uit, het hele gebied is prachtig gethematiseerd rond Tomorrowland. Het stationsgebouw heeft een prachtig glas in lood raam met de kenmerkende Tomorrowland vlinder er in verwerkt. Door een sleutelgat, dat symbool staat voor Unity, begin je aan je avontuur.

Eindoordeel

Ik ga meteen met de deur in huis vliegen: Het is een fantastische achtbaan! Misschien wel de meest extreme achtbaan die ik al gedaan heb, maar hij was oh zo leuk! Ik wist op bepaalde momenten niet meer welke richting ik op ging, maar ik heb van elke seconde genoten. Wow! Wat een ervaring!

Gelukkig was het die dag niet druk en kon ik twee keer genieten van de Ride to Happiness!

Voor iedereen die dit leest: Rij meteen naar Plopsaland en probeer hem ook eens. Hij is echt de moeite en je bent er onderste boven van 😂 (mijn excuses voor de woordgrap)

Tot de volgende keer!

Geef een reactie