Rookburgh The Soundtrack

In één van mijn vorige blogposts schreef ik over mijn prachtige avontuur naar Phantasialand en hoe ik als aller eerste een ritje mocht maken in hun nieuwste achtbaan: F.L.Y. Vandaag is de muziek die te horen is in het thema gebied, beter bekend als de officiële soundtrack van Rookburgh uitgebracht op CD. Ik heb hem gelukkig ook kunnen bemachtigen! En wow! Hij is echt prachtig.

Met nummers als The Airrail Company and Dreaming to fly wordt je helemaal mee gesleurd naar Rookburgh.

Ga jij wel eens naar Phantasialand? Spring dan zeker de souvenir winkel binnen en neem de CD mee naar huis. Tip: zet hem op tijdens het (thuis)werken of het studeren, en je krijgt helemaal het gevoel dat je in Rookburgh rond loopt!

Hieronder nog eens een paar leuke foto’s die ik genomen heb tijdens mijn bezoek

Geef een reactie