Volleyball, Doolhoven en Kastelen

Hallo Allemaal!

Vandaag was nogal een random dagje 🙃. En met random bedoel ik: Er is vrij veel geïmproviseerd geweest op deze dag. Laat ik beginnen bij het begin. Vandaag was een feestdag, wat betekende dat ik dus niet hoefde te gaan werken. En dat kan twee dingen betekenen: ofwel blijf je gewoon gezellig thuis zonder ook maar al te veel te doen… Ofwel rijd je ergens naartoe zonder concrete plannen, 🚘 om achteraf pas te beslissen wat je gaat doen. En dat is precies wat we gedaan hebben… 😆

Een vriendin vroeg of ik misschien zin had om mee te gaan naar een volleybal match die gespeeld werd in Apeldoorn 🍏 ergens in de late namiddag. Leek wel wel fijn, want ik was nog nooit in Apeldoorn geweest 😄 Ineens een kans om die plek te gaan verkennen. 🧐 Het oorspronkelijke plan was om een city tripje te doen naar Apeldoorn en in de namiddag naar de match te gaan kijken. Helaas waren we langer onderweg dan gehoopt (en die stomme files maakten het er niet beter op 🚗… maar goed) Het weer was alleszins super goed die dag, er zijn heel veel foto’s getrokken 📸 en we hebben heel ons beiden heel hard geamuseerd.

Van Apeldoorn stad zelf hebben we uiteindelijk niet veel gezien. Maar wel zijn wel een paar leuke locaties tegen gekomen waaronder:

Een kasteel! 🏰

Een kasteel met een brug! En een super leuke foto…

En er was ook een doolhof in de buurt, waarin we… effectief de weg zijn kwijt geraakt. 🤭

Even later was het tijd voor de volleybal wedstrijd, je weet wel de reden waarvoor we oorspronkelijk naar Apeldoorn waren gekomen…

En wat hebben we vandaag geleerd? Onvoorbereide dagen, die je gewoon op je af laat komen en waar je past beslist wat je gaat doen als het zover is, zijn de beste dagen!

Volgende keer in Wouter’s Blog: Nog meer random avonturen! Toedeloe!